Kualifikimi i mësuesve, provimi për vitin 2019-2020 do të jepet më 20-24 korrik

Provimi me shkrim për kategorinë e kualifikimit të mësuesve në sistemin arsimor parauniversitar për vitin shkollor 2019-2020, do të zhvillohet në datat 20, 21, 22, 23, dhe 24 korrik 2020, ora 10-12-30, në Tiranë ne institucionet arsimore, gjimnazi “Ismail Qemali dhe shkolla 9-vjeçare “1 Maji”.

Provimi me shkrim për kategorinë e kualifikimit të mësuesve në sistemin arsimor parauniversitar për vitin shkollor 2019-2020, do të zhvillohet në datat 20, 21, 22, 23, dhe 24 korrik 2020ora 10-12-30, në Tiranë ne institucionet arsimore, gjimnazi “Ismail Qemali dhe shkolla 9-vjeçare “1 Maji”.

Kandidati duhet të paraqitet në qendrën e provimit të paktën 30 minuta përpara fillimit të provimit. Në njoftim thuhet se kandidati duhet të zbatojë rregullat e distancimit fizik dhe të higjienës, pra duhet të mbajë detyrimisht maskë dhe doreza dhe të respektojë distancimin fizik nga të tjerët, që është 1.5 metër. Kjo masë vlen sigurisht edhe për të gjithë personat e përfshirë në administrimin e procesit të kualifikimit të mësuesve. 

Për më tepër më poshtë gjeni njoftimin dhe urdhrin zyrtar të dalë për zhvillimin e provimit të kualifikimit të mësuesve. 

NJOFTIMI 

URDHRI 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Cili është roli i shkollës për parandalimin dhe mbrojtjen e fëmijës nga abuzimi seksual?

Next Article

Shtatë shkaqe të frikës që shpjegojnë pse ne u shmangemi disa gjërave në jetë

Related Posts