Për përdorimin e fondeve të planifikuara për blerjen e librave për bibliotekat e shkollave të arsimit parauniversitar

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një urdhër “Për përdorimin e fondeve të planifikuara për blerjen e librave për bibliotekat e shkollave të arsimit parauniversitar “

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për ngritjen e njësisë së shërbimit psiko-social

Next Article

Standardet e drejtorit

Related Posts