Gjeografi 9, tema “Veçoritë e zhvillimit ekonomik në Rajonin Perëndimor dhe e ardhmja e zhvillimit rajonal”

Mësuesja Admira Tatzati nga shkolla 9-vjeçare “Naim Frasheri”, Elbasan, sjell sërish një orë mësimi virtuale për klasat e nënta në lëndën e gjeografisë me temë “Veçoritë e zhvillimit ekonomik në Rajonin Perëndimor dhe e ardhmja e zhvillimit rajonal”

Lënda: Gjeografi

Klasa: IX

Tema 1: Veçoritë e zhvillimit ekonomik në Rajonin Perëndimor

Tema 2: E ardhmja e zhvillimit rajonal

Përgatiti: Admira Tatzati

Shkolla 9-vjeçare “Naim Frasheri”, Elbasan

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Izolimi social, kalendar ditor për t’u organizuar sa më mirë, e për të zhvilluar autonominë e fëmijëve

Next Article

Gjuhë shqipe VII, temë mësimore "Kallëzuesi

Related Posts