Disa ndryshime të testimit të informatizuar për kandidatët e portalit “Mësues për Shqipërinë” (2019)

Udhëzim mbi disa ndryshime dhe shtesa mbi organizimin e testimit te informatizuar të kandidatëve për t’u punësuar në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Promovimi i serisë "Pushimet magjike"

Next Article

Aforizma për mësuesit

Related Posts