Gjuhë shqipe VII, temë mësimore “Kallëzuesi

Erget Cenolli, mësues i shkollës “Belorta”, ka realizuar një orë mësimore, për klasën e shtatë, në lëndën e Gjuhës shqipe, me temë “Kallëzuesi”. Mësuesi e ka organizuar si më poshtë orën mësimore.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gjeografi 9, tema “Veçoritë e zhvillimit ekonomik në Rajonin Perëndimor dhe e ardhmja e zhvillimit rajonal”

Next Article

Rrëfen Dr. Rexhep Rada: Profesori Digjital, transformimi i pedagogëve në kohë COVID-i

Related Posts