Bullizmi nuk është shaka, bullizmi vret

Bullizmi nuk është shaka, bullizmi vret. Ky është mesazhi sensibilizues që shpërnadanë nxënësit e shkollës “Pali Dani”. Nëpërmjet kësaj video, do të kuptoni se bullizmi është forma me të cilën mund të dëmtoni “tjetrin”.

Bullizmi nuk është shaka, bullizmi vret-  Ky është mesazhi sensibilizues që shpërnadanë nxënësit e shkollës “Pali Dani”. 

Mësuesja prezanton  nxënësin e ri Danielin, duke i thënë ta mirëpresin atë. Por ja si e presin nxënësit… Nëpërmjet kësaj video të përgatitur nga nxënësit e kësaj shkolle dhe mësuesja  Enkeleida Bame, do të kuptoni se bullizmi është forma me të cilën mund të dëmtoni “tjetrin”. 

Sesi vijon historia e Danielit, ndiqni videon e mëposhtme.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Planifikim ditor, gjuhë shqipe II

Next Article

Teatri, lënda që stimulon dashurinë për shkollën

Related Posts