Blueprint-i i testit të tremujorit të dytë, Histori XII

Ky është një model referues për realizimin e testit të tremujorit të dytë, të cilin çdo mësues e përdor duke e përshtatur sipas nivelit të njohurive që do të testojë dhe nivelit të nxënësve që do të testohen. Modeli është përgatitur nga mësuesja Mirela Sakej.

Blueprin-ti i testit të tremujorit të dytë

Lënda: Histori me zgjedhje 

Klasa: XII

Punoi: Mirela Sakej   

Gjimnazi “Oso Kuka”, Shkodër 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021

Next Article

Nisma: Portali Shkollor Albas shpall marsin si Muajin e Mësimdhënësve dhe të Nënave

Related Posts