Kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021

Agjencia e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka publikuar udhëzimin për kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021, të cilat do t’i gjeni në artikullin e mëposhtëm.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar se kur do të zhvillohet provimi i kualifikimit të mësuesve, por tashmë ju mund të njiheni paraprakisht me udhëzimin që përmban kriteret dhe procedurat që do të ndiqen këtë vit për këtë provim. 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Qyteti Studenti, në ngjyrat e piktorit Silvi Nasufi

Next Article

Blueprint-i i testit të tremujorit të dytë, Histori XII

Related Posts