Vlerësimet paraprake të kandidatëve të portalit “Mësues për Shqipërinë” 2021

Janë shpallur rezultatet paraprake të vlerësimit të dosjeve për aplikantët në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2021 sipas DRAP-ve. Listat për çdo DRAP i gjeni më poshtë. Rezultatet përfundimtare do të shpallen në datë 21.07.2021.

Shpallen rezultatet paraprake të vlerësimit të dosjeve për aplikantët në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2021 sipas DRAP-ve.

Në rast ankimimi do të keni mundësi që brenda datës 16.07.2021 të dorëzoni një kërkesë zyrtare, të firmosur nga ana juaj pranë Zyrës Vendore të Arsimit Parauniversitar (ZVAP), ku keni vendbanimin duke arsyetuar pretendimin.

Rezultatet përfundimtare do të shpallen në datë 21.07.2021.

Lista DRAP Durrës

Lista DRAP Korçë

Lista DRAP Lezhë

Lista DRAP Fier

©Portali Shkollor– Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Harmonizimi i rolit të nxënësve, mësuesve dhe prindërve për zhvillimin e kompetencave dhe arritjen e rezultateve të të nxënit

Next Article

“Fëmijët mësojnë më shumë nga një mësues që i do”-Lorela Garuli

Related Posts