Kuice për klasat e dyta në lëndën shoqëria dhe mjedisi

Mësuesja e klasave fillore nga Kosova, Merita Sejda , ka përgatitur disa pyetje rrufe ose ndryshe kuice, për lëndën shoqëria dhe mjedisi, klasa e dytë. Ky mund t’ju shërbejë si material referencë për kuice të tjera të përgatitura nga vetë ju.

Ju paraqesim disa pyetje rrufe ose ndryshe kuice për lëndën shoqëria dhe mjedisi për klasën e dytë. 

Ato janë hartuar nga mësuesja e fillores Merita Sejda e SHFMU “Drita”, Gramaçel. 

Materiali i vjen në ndihmë të gjithë mësuesve të cilët punojnë shpesh herë me kuice në orë provimesh apo kontrolli nxënësish. Pra, ky kuic mund të shërbejë si material referencë për kuice të tjera të përgatitura nga vetë ju.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Matematika dhe kreativiteti

Next Article

Përse sistemi arsimor finlandez është një utopi për ne?

Related Posts