Udhëzimi/ Ndryshime të vlerësimit të nxënësve në Arsimin Parauniversitar

Më poshtë do të gjeni ndryshimet e paketës së vlerësimit të nxënësve në sistemin e Arsimit Parauniversitar, të cilat zbatohen që nga viti shkollor 2022-2023, miratuar nga MAS.

Duke nisur nga viti shkollor 2022-2023 do të futen në zbatim ndryshimet e miratuara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit në paketën e vlerësimit të nxënësve në Arsimin Parauniversitar.

Këto ndryshime kanë për qëllim vlerësimin sa më objektiv të nxënësve dhe lehtësojnë mësuesit nga aspektet burokratike që të fokusohet sa më shumë në punën interaktive me nxënësit.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

A mendoni se provimi i kualifikimit përcakton “nivelin” e një arsimtari? Nga Evans Drishti

Next Article

Kënaqësia në punë e mësuesve në qytetin e Vlorës dhe faktorët e lidhur me të

Related Posts