Trajnimi i mësuesve të klasave X për tekstet digjitale

Sot në ambientet e kompanisë trajnimit “Albas Group” u bë trajnimi i mësuesve për librin dixhitale për subjektin e Kimisë 10 (bërthamë) dhe Arteve 10. Mësuesit nga të gjitha shkollat e vendit janë trajnuar se si të përdorin librin digjital dhe shkarkimin e tij nëpërmjet Portalit Shkollor. 

Trajnimi u organizua dhe u realizua nga stafi i shtëpisë botuese “Albas”, autorët e librave, mësuesit dhe specialistë të IT. 

Trajnimi do të vazhdojë me letërsinë 10 (bërthamë) dhe Biologji 10 (bërthamë). Dita dhe ora të trajnimit përcaktohet nga Ministria e Arsimit. Grafiku i mësuesve që do të trajtohen janë të përcaktuara nga drejtoritë arsimore rajonale.

Trajnimi do të mbahet në ambientet e Grupit “Albas”.


Për më shumë detaje, shih tabelën më poshtë.

Plani i trajnimit:

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Zjarr në shkollën “Emin Duraku”, pezullohet mësimi

Next Article

Internet i sigurt, katër ministri nënshkruajnë marrëveshje

Related Posts