Teste përmbledhëse për klasën e parë, tremujori i parë

Këto janë teste vlerësuese për klasën e parë në lëndët: Gjuhë amtare, Shkathtësi për jetën, Matematikë, Njeriu dhe natyra. Ato janë hartuar nga mësuesja e fillores Merita Sejda e SHFMU “Drita”, Gramaçel. Për çdo lëndë ka dy grupe testesh.

Thuajse në të gjitha shkollat, nxënësit tashmë vlerësohet për njohuritë përmbledhëse për tri muajt e parë të vitit shkollor në lëndët përkatëse. 

Ne sot po ju sjellim teste përmbledhëse për klasën e parë në lëndët: Gjuhë amtare, Shkathtësi për jetën, Matematikë, Njeriu dhe natyra. Ato janë hartuar nga mësuesja e fillores Merita Sejda e SHFMU “Drita”, Gramaçel. 

Për çdo lëndë ka dy grupe testesh. Ndërsa në fund të tyre kërkohet edhe nënshkrimi i njërit prej prindërve, në mënyrë që prindërit të njihen drejtpërdrejtë me punën e fëmijës së tyre dhe vlerësimin përkatës. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Konfliktet në adoleshencë në ambientet shkollore, një studim nga Msc.Oriana Osmani

Next Article

Një votë për mësuesin!

Related Posts