Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-social Shkollor

Dokumenti “Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-Social Shkollor” do të shtojë përpjekjet për të mbështetur punonjësit e shërbimit psikosocial në shkollë, për të promovuar shërbime efektive dhe gjithëpërfshirëse.

Dokumenti “Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-Social Shkollor” do të shtojë përpjekjet për të mbështetur punonjësit e shërbimit psikosocial në shkollë, për të promovuar shërbime efektive dhe gjithëpërfshirëse.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Standardet profesionale për drejtuesit e institucioneve arsimore parashkollore

Next Article

Vivian Xhemollari, një kampione e notit mes nesh

Related Posts