Teste përmbledhëse në lëndën dituri natyre, tremujori i parë, klasa IV

Modele testesh përmbledhëse për periudhën e parë, shtator- dhjetor, në lëndën e diturisë për klasat e katërta të shkollave fillore. Testet kanë bashkëngjitur edhe tabelat e specifikimeve të ashtuquajtura Blue Print. Ato janë hartuar nga mësuesja Alketa Bulku. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Duke reflektuar mbi një mit - ese nga gjimnazistë të “Petro Nini Luarasi”

Next Article

Edukim fizik, sporte dhe shëndet, detyra përmbledhëse për klasën I, III, VII, IX, X, XII

Related Posts