Test për maturantët në lëndën e biologjisë

Model testi për maturantët që do të japin provimin me zgjedhje në lëndën e biologjisë. Testi në total ka 60 pyetje. Ai është përshtatur në bazë të programit të rishikuar të Maturës Shtetërore 2020 dhe është hartuar nga mësuesja Mirela Bega.

Model testi për maturën 

Lënda: Biologji 

Përgatiti: Mirela Bega

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Video leksion për lëndët Histori-Gjeografi Shqipe për vitin 2019-2020

Next Article

Festa e Abetares për herë të parë online, mësuesja Nexhmije Allkja rrëfen kremtimin e paharruar

Related Posts