Rezultatet e provimit të Matematikës, Matura Shtetërore 2022

Janë shpallur rezultatet e provimit të Matematikës të Maturës 2022. Më poshtë do të gjeni listën me rezultatet konkrete për çdo maturantë, të cilët mund të futen në kërkim me barkodin personal.

Më poshtë mund të njiheni me rezultatet e provimit të Matematikës për Maturën Shtetërore 2022.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rezultatet e provimit të Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe, Matura Shtetërore 2022

Next Article

Skema e vlerësimit të provimit të lëndëve me zgjedhje, MSH 2022

Related Posts