QTPA zhvillon trajnim për provimin e Licencës në datën 14 prill 2022

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas ju njofton se do të zhvillojë në datën 14 prill, ora 16:30, trajnim për modulin e programit të përbashkët për provimin e Licenës, për të gjithë mësuesit në profile të ndryshme.

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t’u ardhur në ndihmë mësuesve të rinj që zhvillojnë provimin e Licencës, ju njofton se do të zhvillojë trajnime për përgatitjen për këtë provim për të gjithë mësuesit në profile të ndryshme.

• Moduli i programit të përbashkët – program i përgatitjes pedagogjike për të gjithë mësuesit e rinj

Trajnimi do të zhvillohet më datën 14 prill 2022, ora 16:30.  

Përmbajtja e modulit është ndërtuar në bazë të programeve përkatëse të publikuara nga QSHA. 

Moduli është ndërtuar në bazë praktike, ku do të ushtroheni për t’iu përgjigjur saktë pyetjeve të provimit. Përmban zgjidhje ushtrimesh e modele testesh për të gjitha fushat përkatëse të provimeve. 

Trajnimi zhvillohet online në platformën Zoom. 

Moduli kushton 1000 lekë të reja.

Ju mund të regjistroheni në modulin që ju intereson. 

Për regjistrim jeni të lutur të regjistroheni në formularin e mëposhtëm online:

Për çdo paqartësi, ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit 0697070480 dhe në adresën e emailit trajnime@albas.al. 

Faleminderit!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mbi 1 mijë të rinj të punësuar nga Programi Kombëtar i Praktikave të Punës 2022

Next Article

“Me pak fjalë...”, ekspozita grafike e katër mësueseve që inspiroi praktikisht nxënësit e Liceut

Related Posts