Projekt për klasat e pesta: “Shpëtojmë planetin tonë”

Projekti “Shpëtojmë planetin tonë” synon marrjen e njohurive mbi klimën dhe mjedisin, adoptimin e qëndrimeve respektuese ndaj planetit. Materiali është punuar nga mësuesi Shkëlzim Pepaj.

Plan-projekt

Tema: “Shpëtojmë planetin tonë” 

Klasa: V

Punoi: Shkëlzim Pepaj


© Portali Shkollor- 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Pranverë erëmirë” dhe “E ëmbla ditë”, poezi nga mësuesi Gezim Dalliu

Next Article

Programet orientuese të kualifikimit 2022-2023

Related Posts