Planet mësimore të Albas Shqipëri

Në këtë hapësirë do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të ALBAS për vitit shkollor 2023-2024. Këto plane janë bazuar në udhëzimet e Ministrisë së Arsimit. Më poshtë mund të shkarkoni planet mësimore të Arsimit Fillor, të Arsimit të Mesëm të Ulët dhe të Mesëm të Lartë.

Shtëpia Botuese Albas, duke uruar të gjithë mësuesit për mbarësi e suksese në punën e tyre, sjell planet e mësimore për vitin 2023-2024, sipas udhëzimeve nga Ministria e Arsimit.

Në këtë artikull do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të Arsimit Fillor, të Arsimit të Mesëm të Ulët dhe të Mesëm të Lartë, bazuar te librat shkollorë nga ALBAS.

Duke klikuar këtu do të gjeni të përmbledhura të gjitha planet mësimore të ALBAS për secilin cikël mësimor. Planet janë në formatin word dhe lehtësisht të shkarkueshme.  

Shënim: Librat për mësuesit nga Albas i gjeni në këtë link falas 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Përgatitja e prindërve dhe e fëmijëve për kopshtin

Next Article

Ndryshimet në qeveri: Ogerta Manastirliu, ministrja e re e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Related Posts