Pikturat energjike të krijuara me gishtërinj

Artisti Paolo Troilo është i njohur për veprat e tij të mahnitshme foto-realistike dhe shumë energjike, të cilat i pikturon vetëm me gishtrinjtë e tij.

Artisti Paolo Troilo është i njohur për veprat e tij të mahnitshme foto-realistike dhe shumë energjike, të cilat i pikturon vetëm me gishtrinjtë e tij.

Troilo, i cili punon në teknikën bardhë e zi, nuk shfrytëzon asnjë lloj vegle tjetër për të pikturuar, ndërkaq pikturat e tij dominohen nga shpërthimi i energjisë njerëzore.

Në video-materialin që e shoqëron këtë shkrim mund të shihni metodën e pazakonshme të pikturimit të Paolos, si dhe procesin krijues të tij.http://player.vimeo.com/video/40214766

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

U mbajt takimi inicues për Raportin Kombëtar PISA 2015

Next Article

Liderët e së ardhmes në Kuvendin e Shqipërisë

Related Posts