Liderët e së ardhmes në Kuvendin e Shqipërisë

Nxënësit e shkollës “Ismail Qemali” janë njohur nga afër me ambientet e Kuvendit të Shqipërisë. Shikoni edhe ju “qeverinë dhe deputetët” e së ardhmes.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Pikturat energjike të krijuara me gishtërinj

Next Article

Rëndësia e Këshillimit të Karrierës për maturantët

Related Posts