Orë mësimore virtuale, në lëndën e gjuhës shqipe, drejtshkrimi dhe pikësimi

Mësuese Oriana Gjermeni, ka përgatitur një orë mësimore në lëndën e gjuhës shqipe, me temë “Drejtshkrimi dhe pikësmi”. Kjo temë mësimore është realizuar nga mësuesja për klasat e dymbëdhjeta. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Prozë "Rrëfimi"

Next Article

Ora virtuale: Fjalia e përbërë me pjesë të nënrenditur kohore dhe vendore

Related Posts