Modele vlerësimi online për çdo dy javë me simbole dhe me notë, vlerësim portofol, vlerësim test tremujor

Për mësuesit e ciklit fillor sjellim modele vlerësimi në kushtet e mësimit online. Tri llojet e vlerësimit: vlerësimi i vazhduar për çdo lëndë me simbole dhe me notë për çdo dy javë, vlerësim portofol, detyra hulumtuese, krijuese, projekte, vlerësim test tremujor. Për lehtësim jua sjellim në formatin Exel.

Arsimi fillor, Tre llojet e vlerësimit për periudhën e tretë 

Punoi: mësuesja Violeta Kuqi 

Plan pune për çdo 2 javë sipas lëndëve e temave mësimore periudha tretë. Klikoni këtu. 

Vlerësim i vazhduar një herë në dy javë; vlerësim test; vlerësim portofol. Klikoni këtu

Vlerësim i vazhduar me simbole, periudha tretë. Klikoni këtu

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Abetare: Punimi i tingullit dhe shkronjës L/l, përshtatur për nxënësit me vështirësi në të nxënë

Next Article

Mësuesja Angjelina Marku: Matura 2020, matura e sfidave me një histori ndryshe!

Related Posts