Mësuesja Leta Mlogja: Hapat e shkrimit të një eseje dhe vlerësimi i saj

Materiali i mëposhtëm ju njeh me hapat e shkrimit të një eseje dhe mënyrën se si mund të vlerësohet ajo. Ai është përgatitur nga mësuesja Leta Mlogja, nga shkolla 9-vjeçare “Dragoç”.

Tema: Si të shkruajmë një ese

Mësuesja: Leta Mlogja

Shkolla 9-vjeçare “Dragoç”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Plan biznesi - detyrë në lëndën e Qytetarisë, nxënësja Amelia Kumja

Next Article

Koronavirusi dhe ditari i një mësueseje (pjesa e dytë)

Related Posts