Matura Shtetërore 2021, testet dhe skemat e vlerësimit për provimin e Gjuhës së huaj

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në faqen zyrtare testet dhe skemat e vlerësimit të provimit të gjuhës së huaj, për Maturën 2021. Variantet e pyetjeve dhe përgjigjeve i gjeni më poshtë.

Gjuha Angleze

Testi anglisht B1-A

Testi anglisht B1-B

Testi anglisht B2-A

Testi anglisht B2-B

Skemë e vlerësimit anglisht B1-A

Skemë vlerësimi anglisht B1-B

Skemë vlerësimi anglisht B2-A

Gjuha Italiane

Testi anglisht B1-A

Testi italisht B1-B

Testi italisht B2-A

Testi italisht B2-B

Skemë e vlerësimit italisht B1-A

Skemë vlerësimi italisht B1-B

Skemë vlerësimi italisht B2-A

Skemë vlerësimi italisht B2-B

Gjuha Frënge

Testi frëngjisht B1-A

Testi frëngjisht B1-B

Testi frëngjisht B2-A

Testi frëngjisht B2-B

Skemë e vlerësimit frëngjisht B1-A

Skemë vlerësimi frëngjisht B1-B

Skemë vlerësimi frëngjisht B2-A

Skemë vlerësimi frëngjisht B2-B

Gjuha Gjermane

Testi gjuhë gjermane

Skemë vlerësimi gjermanisht 

Gjuha Ruse

Skemë vlerësimi rusisht

Gjuha Spanjolle

Skemë vlerësimi spanjisht  

Gjuha Turke

Skemë vlerësimi turqisht

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Letra domethënëse që një drejtor ja dërgonte mësuesve çdo vit shkollor

Next Article

Cili është qëndrimi që duhet të mbajmë përballë konflikteve fizike të fëmijëve?

Related Posts