Matura shtetërore 2019, modele testesh dhe skema vlerësimi

Në këtë material, gjeni modele testesh dhe skema vlerësimi, për provimet e maturës shtetërore 2019. Shembuj të tillë ju shërbejnë për t’u ardhur në ndihmë maturantëve dhe për t’i aftësuar  ata në zgjidhjen e tezave të tilla. Ky orientim vjen si një domosdoshmëri për arritjen e rezultateve sa më të larta. 

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, model testi 

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, skemë vlerësimi

Matematikë, model testi

Matematikë, skemë vlerësimi

Gjuhë angleze, model testi

Gjuhë angleze, skemë vlerësimi

Gjuhë italiane, model testi

Gjuhë italiane, skemë vlerësimi 

Gjuhë frënge, model testi

Gjuhë frënge, skemë vlerësimi 

Gjuhë gjermane, model testi

Gjuhë gjermane, skemë vlerësimi

Gjuhë spanjolle, model testi

Gjuhë spanjolle, skemë vlerësimi

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gëzuar 8 Marsin nënë

Next Article

Mbi provimin e shtetit për profesionin e rregulluar të mësuesit

Related Posts