Katalogu i teksteve, klasat 2, 7, 10 dhe 11, viti shkollor 2017 – 2018

Ministria e Arsimit dhe Sportit publikoi katalogun e teksteve shkollore për klasat 2, 7, 10 dhe 11 të sistemit arsimor parauniversitar, viti shkollor 2017 – 2018

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

"Kush thotë që s’ka mësues model në Kosovë?”

Next Article

Qëndrimi ulur në karrige, më i rrezikshëm se duhani!

Related Posts