Infektohen me COVID-19, karantinohen 80 mësues dhe 40 nxënës (viti shkollor 2020-2021)

Sipas Institutit të Shëndetit Publik janë 80 mësues që duhet të karantinohen. Ata do të zëvendësohen nga mësues të tjerë. Ndërkohë janë edhe 40 nxënës të prekur nga COVID-19, të cilët gjithashtu duhet të vetëizolohen. 

Tirana mban numrin më të lartë të mësuesve dhe të nxënësve të karantinuar, por ende nuk janë marrë masa për mbylljen e ndonjë klase. Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit njofton se ka rreth 1600 mësues në dispozicion për të zëvendësuar mësuesit e prekur nga COVID-19. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Lojëra për nxënësit duke respektuar distancën sociale

Next Article

MASR/Viti akademik 2020-2021 fillon më 2 nëntor

Related Posts