Fabula nga nxenesja Jona Demiri, nxënëse e klasës së 8-të në shkollën “Arsimi i Shqipërisë”

Jona Demiri është nxënëse e klasës së 8-të në shkollën “Arsimi i Shqipërisë”. Jona ka pasion pikturën dhe krijimin letrar. E veçanta e saj është se të dyja këto prirje i gërsheton shumë bukur me njëra-tjetrën. 

Ajo krijon fabula dhe paraqet në funksion të saj edhe pikturën. Mesazhet kryesore që ajo përcjell në krijimet e saj janë: “Të krijojmë që të jemi unik” dhe “Të mësojmë që të çmohemi”.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

A duhen shqipëruar termat informatikë?

Next Article

Udhëzues për plotësimin e formularit A1Z, Matura shtetërore 2019

Related Posts