“Dhuro një lule, dhuro një jetë”

Sot në shkollën “ALEN” nxënësit e klasës së XI-A kanë përgatitur nga një dhuratë për secilën mësuese të shkollës si simbol për muajin e sensibilizimit të kancerit të. Dhurata ishte një trëndafil ngjyrë rozë simbol i dashurisë, vlerësimit dhe mirënjohjes.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Cili është plani më i mirë për takimin e parë?

Next Article

Shkrimtarët, Sadik Bejko dhe Dorian Koçi, lexojnë Legjendat

Related Posts