Udhëzimi për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”

Më poshtë do të njiheni me procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.
Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Vepro! Bëje ti atë që do të doje ta kishin bërë të tjerët!

Next Article

Model testi Biologji për Maturën Shtetërore 2021

Related Posts