Test i mbështetur mbi komentet e çelësit të Letërsisë dhe Gjuhës shqipe

Ky është një model testi në lëndën e letërsisë i cili u vjen në ndihmë maturantëve për provimin në këtë lëndë. Ai është hartuar sipas modelit të testeve të Çelësit të Letërsisë dhe Gjuhës shqipe për Maturën Shtetërore, Albas. Në test trajtohet një fragment i shkëputur nga vepra e Gëtes, “Fausti”.

Test për maturantët në lëndën e letërsisë.

Fragment nga “Fausti” i autorit gjerman Gëte.

Librin Çelësi i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe për Maturën Shtetërore (e re) Albas, e gjeni online këtu.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Aserla Drinaj: Dashuria e mësuesit për nxënësit nuk ka kufi

Next Article

Mimoza Zeneli: Dy fjalë për mësimdhënien cilësore gjatë COVID 19

Related Posts