“Shqipëria në një makinë”

“Shqipëria në një makinë” është një nismë e shtëpisë botuese ALBAS, që synon promovimin e turizmit, ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit dhe njohjen e trashëgimisë natyrore përmes lëvizjes, informimit dhe botimeve.

“Shqipëria në një makinë” është një nismë e shtëpisë botuese ALBAS, që synon promovimin e turizmit, ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit dhe njohjen e trashëgimisë natyrore përmes lëvizjes, informimit dhe botimeve. 

Makina lëvizëse, që shërben si ekspozitor i botimeve me në fokus turizmin dhe mjedisin dhe si infopoint, do të lëvizë në qytete të ndryshme të Shqipërisë. 

Sot na gjeni në Tiranë, te Pedonalja, për të folur dhe për t’u informuar për Parkun Kombëtar “Mali i Dajtit”. Nesër dhe pasnesër ju presim në Durrës dhe në Golem për Parkun Kombëtar të Qafështamës. 

Motoja jonë është “Turizmi për turizmin dhe mjedisin”,  duke synuar vendosjen e stendës sonë të infopointit në zona me frekuentim të lartë turistik, me qëllim informimin dhe  orientimin e turistëve drejt zonave gjeografikisht të afërta, që kanë të njëjtin potencial tërheqës, po nuk e kanë marrë vëmendjen e merituar.  

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nanila Allkja Biçaku: Ndryshimet e ligjit në arsimin parauniversitar, çfarë duan realisht mësuesit

Next Article

QKLL shpalli fituesit e Fondit për Krijimtarinë Letrare për Fëmijë, vendi i parë shkoi për Sevi Agollin me librin “Hajdutja e buzëqeshjeve”

Related Posts
më shumë

LIBËR I RI

Udhëtim në botën e pikturës shqiptare Ky udhëtim fillon me tablotë e realizuara në shekujt XVI-XVIII, nga mjeshtri…