Seria e librave “Eja ta gjejmë” nga Albas

Seria e librave “Eja ta gjejmë” është për fëmijë të moshës mbi 1 vjeç. Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritarezat” me figura në faqet e këtij libri.

Ku është ushqimi?

Çfarë hanë fëmijët dhe kafshët? Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritarezat” me figura në faqet e këtij libri. Kur të hapni “dritarezen” që ka përgjigjen e saktë, ata do të dëgjojnë e do të argëtohen me tingujt e gëzueshëm të kafshës që po ha ushqimin.

Ku është lodra?

Ku ndodhet lodra me të cilën po luan fëmija? Ndihmojini të vegjlit ta gjejnë, duke “dritarezat” me figura në faqet e këtij libri. Kur të hapni “dritarezën” që ka përgjigjen e saktë, ata do të dëgjojnë e do të argëtohen me tingujt e gëzueshëm që bën secila lodër.

Blini online librin që dëshironi duke klikuar në www.librarialbas.al

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rreth serisë "Librat gjigantë"

Next Article

Rreth serisë "Sjelljet më të mira"

Related Posts