Rreth librit “Më quajnë… Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Disa nga personazhet më të famshëm të historisë tregojnë, në vetën e parë, ngjarjet e jetës së tyre. Duke shfletuar këto libra, fëmijët argëtohen dhe mësojnë për jetën e këtyre personazheve që kanë lënë gjurmë të thella në historinë e njerëzimit me veprat dhe zbulimet e tyre. Gjithçka është e shoqëruar me ilustrime tërheqëse.

Më quajnë: Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Xhon Lenon, Leonardo da Vinci, Tereza e Klakutës, Bethoven, Kristofor Kolombi dhe Albert Ainshtajn, Kleopatra, Mari Kyri, Marko Polo, Pikaso janë një seri frymëzuese për fëmijë, të cilat i gjeni në të gjitha libraritë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Studentët më të mirë “rrezikojnë” më shumë

Next Article

Aspak “ndryshe”, 9-vjeçari autik që shkëlqen në shkollë

Related Posts