QTPA: Kalendari i trajnimeve për provimin e Kualifikimit gjatë muajit mars

Qendra e Trajnimeve Albas ju njofton se përgjatë muajit mars do të zhvillojë disa trajnime përgatitore për provimin e kualifikimit. Moduli që mund të zgjidhni për të ndjekur wshtw ai i nivelit shkencor nw disa porfile. Më poshtë gjeni kalendarin e plotë.

Qendra  e Trajnimeve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t’u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e Kualifikimit, ju njofton se në muajin Mars do të zhvillojë trajnimet për modulet: 

  • Datë 12.03.2022 “Niveli shkencor për profilin Gjuhë shqipe-Letërsi”
  • Datë 12.03.2022 “Niveli shkencor për profilin Gjuhë e huaj”
  • Datë 19.03.2022 “Niveli shkencor për profilin Histori-Gjeografi”
  • Datë 26.03.2022 “Niveli shkencor për profilin Matematikë-Fizikë”
  • Datë 26.03.2022 “Niveli shkencor për profilin Biologji-Kimi”

në mbështetje të përgatitjes për këtë provim për të gjithë mësuesit e të gjitha cikleve. Përmbajtja e modulit është ndërtuar në bazë të programeve përkatëse të publikuara nga ASCAP dhe MAS. 

Moduli është ndërtuar në bazë praktike, ku do të ushtroheni për t’iu përgjigjur saktë pyetjeve të provimit; zgjidhje ushtrimesh e modele testesh për këto fusha përkatëse të provimit. 

Trajnimi zhvillohet online në platfomën Zoom. Çdo modul kushton 1500 lekë të reja.

Pagesa kryhet në bankë përmes llogarisë bankare të Albas.

Për regjistrim jeni të lutur të plotësoni formularin e mëposhtëm online

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në numrin 0697070480

Faleminderit!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“I joti Valentin”

Next Article

Mund të jenë fëmijët me aftësi ndryshe pjesë e arsimit gjithëpërfshirës?

Related Posts