Planifikimi, ndërtimi i pyetjeve dhe organizimi i një testi në gjuhë të huaj

Njohja me kuadrin europian të gjuhëve të huaja për përcaktimin e nivelit të pyetjeve. Format prezantimi i punuar nga Adriana Kurti.

Sjellim një material profesional për të gjithë ju mësues të gjuhëve të huaja. Format prezantimi i punuar nga Adriana Kurti, tregon me detaje planifikimin, ndërtimin e pyetjeve dhe organizimin i një testi në gjuhë të huaj. 

Njihuni me kuadrin europian të gjuhëve të huaja për përcaktimin e nivelit të pyetjeve.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Eqrem Çabej për mësuesit: Gabimet që mund të bëni me nxënësit, janë të pakorrigjueshme

Next Article

Përrallat e Vëllezërve Grim, një pasuri e vyer për çdo bibliotekë

Related Posts