Niveli shkencor sipas profileve lëndore – Trajnim për portalin më 3 korrik

Qendra e Trajnimeve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t’u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”, zhvillon në datën 3 korrik 2021 trajnimin për modulin: “Niveli shkencor sipas profileve lëndore”.

Qendra  e Trajnimeve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t’u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”, ju njofton se do të zhvillojë në datën 3 Korrik 2021 trajnimin për modulin:

 “Niveli shkencor sipas profileve lëndore”dhe konkretisht për profilet:

  • Gjuhë shqipe- Letërsi,
  • Gjuhë e huaj dhe 
  • Arsim Fillor

në mbështetje të përgatitjes për këtë provim për të gjithë mësuesit e të gjitha cikleve.

Përmbajtja e modulit është ndërtuar në bazë të programeve përkatëse të publikuara nga ASCAP dhe MASR. 

Moduli është ndërtuar në bazë praktike, ku do të ushtroheni për t’iu përgjigjur saktë pyetjeve të provimit; zgjidhje ushtrimesh e modele testesh për këto fusha përkatëse të provimit. 

Moduli zhvillohet online në platfomën Zoom. 

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në numrin 0697070480

Faleminderit!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

QKLL shpall tre fituesit e fondit për autorët e rinj, mes tyre edhe Dionis Prifti nga Albas

Next Article

Pyetje-përgjigje për portalin “Mësues për Shqipërinë 2021”

Related Posts