Model Plani Edukativ Individual i përshtatur nga Udhëzuesi Praktik, viti shkollor 2022-2023

Model Plani Edukativ Individual i përshtatur nga Udhëzuesi Praktik për Hartimin dhe Zbatimin e PEI. Në ndihmë të të gjithë mësuesve që punojnë me nxënës me nevoja të veçanta. Përgatiti Kleni Buzo.

MODEL PLAN EDUKATIV INDIVIDUAL 2022-2023

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Sociologu Muhamet Krasniqi: Analfabetizmi funksional, (de)motivimi, moderniteti dhe teknologjia!

Next Article

Plan projekte ndërlëndore për Arsimin Fillor, viti shkollor 2022-2023

Related Posts