Model ditari për mësuesit ndihmës

Përgjithësisht në punën e tyre, mësuesit ndihmës hasin mungesë të një modeli se si duhet ta bëjnë ditarin, pasi për këtë gjë nuk ka ndonjë udhëzim konkret. Ndaj ne sjellim një model të punuar nga mësuesja dhe njëkohësisht drejtuesja e Rrjetit Profesional të mësuesve ndihmës të Tiranës, Kleni Buzo.

Model ditari për mësuesit ndihmës nga Kleni Buzo, mësuese ndihmëse, pranë shkollës 9-vjeçare “Hasan Prishtina” dhe Drejtuese e Rrjetit Profesional, te mësuesve ndihmës, Tiranë.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Miratohet vendimi për kodifikimin e programeve të studimit, ministrja Kushi tregon kush përfiton

Next Article

Miratohet struktura e re e vitit shkollor 2022-2023, risia: Pushim një javor pas tremujorit të dytë

Related Posts