Mësoni cilin libër të lexoni në bazë të emocioneve tuaja! Sugjerime nga ALBAS

Preferencat e librave janë shije personale. Por çfarë do të lexonit nëse do të bazoheshit te emocionet tuaja? Më poshtë do të gjeni sugjerimet e ALBAS për të gjithë ata të rritur të cilët shpeshherë i zgjedhin librat në bazë të emocioneve të tyre momentale.

Preferencat e librave janë shije personale. Megjithatë, ndodh që kur ju u rekomandoni miqve apo familjarëve një libër të refuzohet për shkaqe, si lodhja, demotivimi, rëndesa emocionale. Kthimi në shtëpi pas një dite të lodhshme mund të kërkojë një libër terapeutik, ose nevojën për të fituar dije të shëndetshme, nëse dita është treguar joproduktive për ju. Nëse e kategorizoni veten te njerëzit që preferojnë të lexojnë bazuar tek emocionet, atëherë disa nga librat e sugjeruar nga ALBAS janë: 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Sfidat e kohëve moderne për mësuesit dhe prindërit

Next Article

Ministrja Kushi njofton shtyrjen e afatit për regjistrimet në klasat e para dhe të dhjeta

Related Posts