Mendoj gjithë ditën për seksin, është normale?

Shfaqja e dëshirës seksuale është një ndjenjë e re në pubertet. Duke ditur që kjo ndjenjë udhëhiqet drejtpërdrejt nga vorbulla hormonale që prodhohet në atë çast…

Kohët e fundit mendoj gjithë ditën për seksin. Është normale?

Shfaqja e dëshirës seksuale është një ndjenjë e re në pubertet. Duke ditur që kjo ndjenjë (dhe të gjitha elementet që sjellin) udhëhiqet drejtpërdrejt nga vorbulla hormonale që prodhohet në atë çast, jo gjithmonë është e thjeshtë të menaxhohet dhe kjo është krejt normale.

Gjithmonë ka ekzistuar besimi se djemtë mendojnë shumë më tepër për seksin, sesa vajzat (disa studime dëshmonin se burrat kishin një mendim seksual çdo 52 sekonda, ndërkohë që vajzat kujtoheshin për seksin vetëm një herë në ditë).

Por studime të mëvonshme provuan të kundërtën: gratë mendojnë mesatarisht 30 minuta më shumë në ditë për seksin, sesa burrat.

Ç`po ndodh me muai, 101 pyetje dhe përgjigje”, botuar nga ALBAS

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Na ishte një herë... libri”

Next Article

Letër vetes time 35 vjeç nga nxënësi Rogers Veizi

Related Posts