Kalendari dhe organizimi i testimit të informatizuar për portalin “Mësues për Shqipërinë”

Ky është kalendari i testimit të informatizuar për portalin “Mësues për Shqipërinë 2020”. Në këtë kalendar do të gjeni sipas profileve, datën dhe orën e zhvillimit të testimit. Ndërkohë që më poshtë mund të njiheni edhe me organizimin e zhvillimit të tij.

Më poshtë do të gjeni të dhënat e organizuara të testimit të informatizuar për mësuesit që do të japin portalin. Në këtë kalendar do të gjeni sipas profileve, datën dhe orën e zhvillimit të testimit. 

Organizimi i Portalit “Mësues për Shqipërinë 2020” (Informacioni i plotë) 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Deni Demaj, nxënësja e shumë talenteve

Next Article

Trajnime me kredite në Qendrën e Trajnimeve dhe Projekteve “Albas (2020)

Related Posts