Fletë pune për klasën II për fusha të ndryshme, përgatitur nga mësimdhënësja Merita Sejda

Merita Sejda, mësimdhënëse në SHFMU “Drita” në Deçan, ka përgatitur disa fletë pune për fushat Shkencat e natyrës, Shoqëria dhe mjedisi, Edukatë fizike, sportet dhe shëndeti, Jeta dhe puna dhe Arte, të përshtatshme për nxënës të klasës II.

Fusha: Arte

Fusha: Edukatë fizike, sportet dhe shëndeti

Fusha: Jeta dhe puna

Fusha: Shkencat e natyrës

Fusha: Shoqëria dhe mjedisi

Merita Sejda, mësimdhënëse në SHFMU “Drita” në Deçan

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Telefonata e orës 04

Next Article

Mesazhi i nxënësit me autizëm: Kush njeh domethënien e ngjyrave, arrin të më njoh dhe mua

Related Posts