Festat e nëntorit, aktivitet në shkollën “Elmaz Ademi”

Mësuesit dhe nxënësit e shkollës “Elmaz Ademi” në Bardhoc të Kukësit në kuadër të festave të nëntorit realizoi një aktivitet me temë “Dita e shkollës”.

Shkolla e mesme “Elmaz Ademi” në Bardhoc të Kukësit në kuadër të festave të nëntorit realizoi një aktivitet me temë “Dita e shkollës”.

21 nëntori shënoi 71- vjetorin e hapjes së kësaj shkolle. Kështu mësuesit, nxënësit e shkollës por edhe nxënës të shkollës ndër vite, prindërit dhe drejtues të Drejtorisë Arsimore Rajonale ishin të pranishëm në aktivitet.

Festës ju bashkuan edhe nxënës të shkollës “S. Surroi” të Bellobradit me të cilën shkolla ka bashkëpunuar prej disa vitesh. 

Nxënësit e shkollës, nënë drejtimin e mësuesve kishin përgatitur një koncert muziko-letrar, në të cilin ishin përfshirë edhe nxënësit e shkollës nga Kosova.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ky është shteti ku fëmijët rriten më të lumtur

Next Article

“Bëjmë detyrat e shtëpisë”

Related Posts