Dokumentet ligjore për Kualifikimin

Më poshtë do të mund të gjeni të përmbledhura dokumentet ligjore të cilat ju nevojiten për përgatitjen dhe pjesëmarrjen në provimin e kualifikimit tuaj profesional në mësuesi.

Këtu do të gjeni të përmbledhura të gjitha dokumentet ligjore të cilat ju duhen për t’u përgatitur për dhënien e provimit të kualifikimit. Mjafton të klikoni në secilin prej tyre që me pas t’ju hapet dokumenti përkatës në formatin PDF.  

Udhëzuesi i fillimit të vitit shkollor 2021-2022

Kodi i Etikës së Mësuesit në Arsimin Parauniversitar Publik dhe Privat

Standardet Profesionale të Formimit të Përgjithshëm dhe të Formimit Lëndor të Mësuesit

Rregullorja e funksionimit të IAP

Korniza e Vlerësimit të nxënësit – 23 Korrik 2015

Korniza Kurrikulare

Kurrikula Bërthamë për Klasën Përgatitore dhe Arsimi Fillor

Kurrikula Bërthamë VI -IX

Kurrikula Bërthamë X -XII

Ligji Nr. 69/2012 Për Sistemin Arsimor Parauniversitar në Republikën e Shqipërisë

Udhëzim nr.14 dt 28.7.2016

Udhëzimi Nr. 30 date, 12.09.2018

Udhëzimi Nr. 34, Datë 11.09.2015 – Vlerësimi për Kurrikulën me Kompetenca

Urdhër nr.6, dt.10.01.18 Zbatimi i nismës ”Tri lëndë në gjashtë orë”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Pse mësimdhënësit nga e gjithë bota janë të zemëruar?

Next Article

Këshilla për menaxhimin e tantrumeve në klasë

Related Posts