Disa ndryshime dhe shtesa në Rregulloren për Organizimin dhe Zhvillimin e Praktikave Profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit

Urdhri Nr. 437, datë 20.07.2022, tregon ndryshimet e reja në Rregulloren e Praktikës Profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit si më poshtë vijon.

Urdhri Nr. 437, datë 20.07.2022, tregon ndryshimet e reja në Rregulloren e Praktikës Profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit si më poshtë vijon: 

Urdhri nr.100, datë 25.02.2022 për miratimin e rregullores për organizimin dhe zhvillimin e praktikave profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit. 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Premiera ime”, poezi nga nxënësja Sanja Hoxhallari

Next Article

Panairi i librit “Diaspora 2022” në Zvicër, Rita Petro: Një aktivitet i mrekullueshëm i librit shqip

Related Posts