Urdhër për miratimin e kartës së performancës së shkollës

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një urdhër për miratimin e kartës së performancës së shkollës dhe udhëzuesit për kartën e erformancës së shkollës

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për disa shtesa dhe ndryshime në udhëzimin "Për normat e punës mësimore-edukative dhe numrin e nxënësve për klasë në institucionet e arsimit parauniversitar"

Next Article

Për kriteret e mësuesit ndihmës për nxënësit me aftësi të kufizuara në institucionet publike të arsimit parauniversitar

Related Posts