Udhëzues teknik me pyetje rreth udhëzuesit lëndor

Ky është një udhëzues teknik në formë pyetësori që ndihmon mësuesit që kanë kualifikimin të orientohen në udhëzimet lëndore të ASCAP, sidomos në lenden e Biologjisë, por jo vetëm. Materiali është përgatitur nga mësuesi Bledi Lipo, i shkollës “Selim Gjona”, Pogradec.

Udhëzues teknik me pyetje mbi udhëzimet lëndore të ASCAP, lënda biologji. 

Model i punuar nga mësuesi Bledi Lipo, i shkollës “Selim Gjona”, Pogradec. 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rëndësia e vitaminës B12 tek fëmijët

Next Article

Interneti – fuqi dhe dimension i ri i mendjes, shpirtit, trupit dhe energjisë së nxënësve

Related Posts